Leylab-33 30 haftalikken kaç kiloydu bebişler acaba Bebeğe kilo aldıran önerilerde alabilirim. 1 ay önce 900 gramdi
Aselsmoms Leylab-33 en son 28de gittik 1350 gramdı oğlum 😍 32. Haftada kontrolümüz var kilo aldırmak için muz ,kaşar , bulgur , ıspanak ,kefir ,yumurta ,kabak çekirdeği ,ceviz ,kaju ,süt ,et,badem ,yoğurt 🥰
Leylab-33 kuzucumoglum 1 ay önce 900 gramdi çarşamba günü gidecem insllh iyidir doktorumuz çok az eksik demisti
Babytwo2 Aselsmoms öok iyiymiş maşallah 🧿 bnm oğlan 30 da 1300 doğmuştu boyu da 37 cm idi 🥲 doğumdan 1 hafta kdar önceki kontrolde de 1700 ölçülmüştü doğunca yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam
ssalihaemin Açıkçası her bebek ortalama aynı kiloda olacak diye birşey yok anneler bu konuda kıyaslama yapmayın çünkü her bünye farklıdır ☺️ ama dinlenmek be yediğiniz şeyler çok etkiliyor bebeğinize kilo aldıracak şekilde sağlıkla beslenirseniz benimde kilo alır sizde sağlıklı beslenmiş olursunuz 🥰
Aselsmoms Babytwo2 Canım benim de kızım 2510 45 cm doğmuştu 37+3de galiba oğlum ablasindan kilolu doğacak inşaAllah sağlıklı olsunlar da 🤲 bu yanlış ölçümler insanı çıldırtıyor işte insan böyle şeyleri duyunca kendisininkine de inanası gelmiyor 🥺
Babytwo2 Aselsmoms aynen allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin de kilo da alırlar büyürler de daha ins , hamileyken işte ister istemez takılıyor halbuki ne Küçük ayrıntılar doğduktan sonra bunalr 🥰
Aselsmoms Babytwo2 bende kızımda çok takmıştım şimdi artık takmıyorum 4 yaşına girecek kızım şimdi boyuna veriyor mesela canım rabbim bedenlerinden sağlığı eksik etmesin inşaAllah sağlıkla kucağımıza alırız🥰🤲
Babytwo2 İnsanoğlu işte nankör de biraz , oğlum küvözdeyken ve çıktıktna sonraki süreçte boy en son düşündüm şeydi . Çocuk 37 cm doğdu yani fark kapat kapat bitmiyor şimdi kendi dr farkediyor ben arkadaşlarımdan hep kısayım diye işte o baya üzüyor anneyi .. kaç doktora götürdük onlar büyümesine bakıyorlar her sene düzenli mi diye , elhamdülillah büyüme iyi ama doğum boyunu soruyorlar çocuk daha ne yapsın yine iyi uzamış 37 cm doğup anca diyorlar . Sağlıklı olsunlar da insallaj napalım