Srn1991 Kızlar 30 haftalık hamileyim. Ve midem o kadar çok yanıyor ki süt icsemde muz yesemde sakız çiğnesemde geçmiyor. Başka bir önerisi olan var mı bu haftalar böyle mi geçiyor anlamadım 🥹🥹
Nzl38 Srn1991 bende 32 haftalık ikizlere hamileyim ama malesef ne yapsam geçmiyor benimde uzanmak istemiyorum o yüzden rennie şurup içiyorum ama oda ağzıma geliyor 🥹🥹
2022bebeki Srn1991 Ev yapımı elma sirkesi 1 yemek kaşığı üstüne 1 bardakta su aç karnina yemeklerden önce. Maden suyu, yeşil elma, salatalık, tahin de diğer bildiklerim🐣
KeremikoBayky Srn1991 rennie nin duo şurubunu kullan canım çok iyi geliyor doktorumun önerisiyle başladım harika iyi geldi, beyaz leblebide iyi geliyor
tugce_emlk 36 haftalık hamileyim bende artık başa çıkamıyorum :(((( biraz önce eşimden sırtıma normal kremle masaj yapmasını istedim mide yanması biraz geçti gibi rahatladım
gulsumd1 Srn1991 merhaba ben 9+2 gebeyim bebeğim rahme düştüğü ilk günden beri inanılmaz midem yanıyor rennie şurup içiyorum ve kesinlikle naneli şeker bana çözüm oldu tamamen geçirmiyor ama hafifletiyor yoksa durmak imkansız