Minikcennetim Kızlar sizde de oluyor mu ilk trimisterde de çok uyuyordum ikinci trimisterde hiç uykum gelmiyordu ama şimdi son trimisterde yemek yapıyorum direk bi ağırlık çöküyor sürekli uyuyasım geliyor
prensprensesannesi__ Minikcennetim al benden de o kadar bacım gece asla uyuyamam gün içinde sürekli uykum gelir 2 buçuk yaşında kızım olduğu için pekte mümkün olmuyor 🥲
Minikcennetim Zeynepbebek23 aynı gerçekten yemek yapıyorum direk yorgunluk çöküyor temizliğe fırsat kalmıyor hep bitkinim bıraksan uyurum devamlı
reyhan12 Minikcennetim kız uykundan birazda bana ver zerre uyku yok sabaha kadar tilki gibi ayaktayim 🤣
Muskulpesent__ Minikcennetim 32+5 ve uykuya doymuyorum😂 gece sabaha kadar tuvalete gitmekten ve ağrılardan dolayı uyuyamıyorum doğru dürüst. Gün içinde de halsizlik ve sürekli bir uyku hali oluyor.🥲
Minikcennetim Muskulpesent__ ah o wc kalkmayı demeyin bende öyleyim kaklmaya üşeniyorum ama öyle baskılıyor ki uyuyamıyorum
ZeynepNilDuran Minikcennetim ben 30. Haftayım geceleri uykusuzum. Gündüz de uyuyamıyorum. Umarım uyku evresine geçerim.
Minikcennetim ZeynepNilDuran umarım canım bende ikinci trimisterde öyleydim geceleri bile ağrım sızım bir sıkıntım olmamasına rağmen uyuyamıyordum