Betulakarr Selam güzel anneler 🤍 yavas yavaş alışveriş yapmak istiyorum neler aldınız güzel bebeklerinize
saitkereminannesi02 Betulakarr 3 yaşında oğlum uni baby hep kullandım 2 olacak.yine uni baby stok yaparım
3MelekAnnesiiii Betulakarr ben mustela kullandim oglumda kizimda galenco kullaniorum cok da memnunum yumusacik yapio hem tenini hem saclarini.
Balahatunn Ogluma dogdugundan beri mustela kullaniyorum. Minoris, sebamed,baby me gibi markalari da denedik. Ama mustelada karar kildim
Bsrerkk Hsnycvk merhaba bende aldım baby me organik şampuan ve losyonunu kokusu çok kötü gibi daha kullanmaya başlamadım ama duştan sonra kokusu nasıl acaba
Balahatunn Susen2 oglum 4 yasindayken denemistim onu. Saclari uzun oldugu icin 2 gun icinde sampuanin kokusu degisip kotu bir hal aliyordu. Bebeklerde ayni problem yasanmaz belki. Mustelada 1 hafta bile banyo yapmasa kotu kokmuyor
esraakpinar Ben şampuan olarak Baby’s Green aldım. Vücut losyonu olarak da Ecowell inkini aldım. Organik ve içeriği temiz olduğu için
Kahvecekirdegi Betulakarr 3.5 yaşındaki oğluma ilk doğduğunda 1.5 yıl falan mustela kullandım sonra biodermaya geçtik bebek için olana vücudu için de yine aynı markanın duş jelini kullanıyorum atopik cilt için aynı zamanda. Bunlardan daha çok memnun kaldım şimdi 2. Ye hamileyim bunlardan kullanırım diye düşünüyorum
tsmmst Betulakarr merhabaa 🦋 ben mustela tercih ettim indirimlerde şampuanı masaj yağı pişik kremi falan set halinde aldım 🤰🏼
elifcicek_07 Baby me dalin mustela bunlarla ilgili hiç iç açıcı şeyler okumadım içerikleri de hiç temiz değil. Mustelaya çok güveniyordum mesela hayal kırıklığına uğradım. Ben 17 haftadır araştırıyorum şunu aldım bununla alakalı da güncel Farklı bişey duyarsam kullanmam diye düşünüyorum
heyzil06 Ben incia aldım içeriği temiz diyorlar mustelanın içeriği temiz değilmiş çok detaylı araştırmadım ama instagramda bununla ilgili paylaşımlar yapan bi sayfada görmüştüm. Memnun kalmazsam değiştiririm kafasıyla incia aldım şimdilik