Aysbsky Haticeaasln sorgusuz sualsiz para için sezeryan yapan ve gerçekten mülteci kampı olan bir hastane hijyen 0 ilgi alaka 0 memnun kalan kişi bi elin parmağını geçmez
YaseminBatrk Aysbsky suriyelerin uğrak mekanı evet çok haklısınız. Ama ben mesela herşeye rağmen doktorumu seviyorum.❤️
Haticeaasln Aysbsky 9 gün kalmışken hastane ve doktor değiştirmek de mantıklı gelmiyor napicam çok şaşırdım
Aysbsky YaseminBatrk doktorunuz iyiyse ne mutlu size şanslısınız ❤️ gebeliğimin başında kanamam var diye gittim direkt bebek yok düşmüş parçaları kalmış kürtaj yapalım dediler ve tüp bebekle gebeyim dağılmış biçimde çıkıp başarı hastanesine gittim ve güm güm kalbini dinledim şuan 30 haftalık gebeyim diyeceğim o ki o gerizekalı doktora kalsam sapasağlam bebeğimi aldırıyodum
Aysbsky Haticeaasln belki sana doktorun hemşirenin iyisi denk gelmiştir bilmiyorum canım devam et öyleyse ama ablam iki doğum yaptı ordan biliyorum malesef
Aysbsky Haticeaasln gerçekten uğraşmak istemedim annem falan et dedi ama çok yıprandım o dönem bide hastanenin sahibi o zaten kimi kime şikayet ediyim dedim bebeğime şükür edip onu Allaha havale ettim
Aysbsky YaseminBatrk hamza bahat bide özellikle onu tercih ettim yaşlı bilgilidir diye bi monitörü var bildiğin tüplü televizyon
Haticeaasln Aysbsky özel hastane olabilir ama sağlık bakanlığına şikayet etseydiniz keşke can meselesi bu ama her neyse suan hersey yolundaysa canınız sağolsun rabbim sağlık wersin
FTM2022 Mustafa Balık muayene ücreti 300 TL şuan normal doğum 5 bin sezaryen 7 bin TL salı günü öğrendim
Haticeaasln FTM2022 bunlar ya günlük zam yapıyor daha her doktorun ücreti ayrı fuat bey daha bu geçtiğimiz pazar 1 hafta olmadı yani 5 bucuk. Milyar dedi sezeryana yanimdaki kadina oda imzaladi dogum saatini anlaştılar gitti
91mer Haticeaasln 5.500 TL suan cok uygun bence :) sezeyan fiyatı Her yerde10 bin TL asagısı yok Fuat dr iyi cokkk diyor herkes
YaseminBatrk Haticeaasln bence tutturabildiklerine. Haftaya nasispe ben gideceğim Aysen hanıma. Öğrenip size yazacağım inşallah
Aysbsky Haticeaasln haklısınız işte o zaman ki psikolojim çok iyi değildi uğraşmadım çok şükür çok iyiyiz şimdi
91mer Haticeaasln Vala İstanbul’da yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla sizi bir dr yönlendireyim Ablamda oraya gidiyor cok memnun Her gene Güler yüzle çıkıyor dr kapısında sıra azalmıyor Rami hastanesi dr nehir bayram Ve normal doğumu destekleyen birisi
Haticeaasln 91mer evet istanbuldayım ama semt olarak uzak önerdiğiniz yer yinede çok teşekkür ederim 🥰