Bltbrkv Merhaba,Bursa özel esentepe hastanesinde doğum yapan var mı? Doktorum önümüzdeki hafta o hastaneye geçiş yapacak.Hastane ve doğum ekibi olarak nasıl iyi midir?
Bmom Bltbrkv 7500 ödedim 9500 oldu aynı gün 2 Kasım’da yapsaydım 9500 odicektim yani ne beklediğinize bağlı çok fazla bişeyi yok yani o ücretin karşılığı değil asla ama doktorumdan çok memnundum onun için tercih ettim
Beyzaserin Bmom yine zam mı gelmiş ya inanmıyorum her muayene gittiğimde zamlı fiyat ödüyoruz doğuma geldiğini bilmiyordum benimde ocakta doğumum lohusa şerbetidir kapı süsüdür bu tarz şeyler varmı acaba biraz bilgi verir misiniz ☺️
Bltbrkv Bmom doktorum da 7500 dedi takipli hastalarına.Hafta içi görüşeceğim.Ben özellikle doktor seçebilme özelliğinden dolayı tercih edeceğim.Devlet hastanelerin şu an ki durumu malum pekte insancıl muamele görülmüyor.O yüzden pek bir beklentim yok açıkçası.Doktorum ve oranın ekibi iyiyse sıkıntı yok
Bltbrkv Bmom ebeler,hemşireler veya hastane yönünden herhangi bir sorun sıkıntı yaşadınız mı acaba? Doğum esnasında ve sonrasında da
Bltbrkv Bmom Çok sevindim sizin adiniza tebrik ederim bu arada.Sanirim çok fazla ekip yok hemen hemen aynı ebeler hemşireler vardır diye düşünüyorum.Her ne kadar muhattabımız kendi doktorumuz olsada yine de ebeler hemsireler etken oluyor.
Bmom Bltbrkv fiyatı sabitlediyse iyi yani çünkü takipli hasta da olsa fiyat sabitlenmiyor diye biliyorum yoksa 2 ay önce 6500 du ben 7500 ödedim zamdan ötürü
Nuray08 Ben yeni sordum fiyati takipli hastalarına 7500 tl her an dogum yapabilirim çünkü zamanım geldi