symozdag Arkadaşlar 13 haftalık hamileyim 3 kez doktor muayenesine gittim ama ilk istenen test vs hiçbir şey istemedi. Hiç tahlil vermeyen var mı
Ecem95 symozdag ben 6 haftalık hamileyken 22 ‘ye yakın kan testi istemişti ama ilk gebeliğim olduğu için
symozdag Tugbaakcy son gittiğimde tarama testini sordu cinsiyet tahmini ultrason görüntüsü derken heyecandan tüm soracaklarımı unuttum :) 2 hafta sonra kontrole gidecem soracam inşallah
symozdag Ecem95 bi düşüğüm olmuştı bunda da ilk hafta gittiğimde yine düşük riski vardı bol bol dinlen yerinden kalkma demişti ama şu an çok şükür bi sıkıntı yok
symozdag piiremsesinannesiii tarama testini söyledi ama ben yaptırmak istemedim. Gebelikte ilk haftalarda kan tahlili vs isteniyor ya onu kastettim
Tubaut symozdag iki hamileliğimde de ilk gittiğimde 6. Haftalarda kan tahlili istedi doktorum istenmesi lazım normalde
symozdag Tubaut bende ilk gittiğimde çok küçük haftasını bile söyleyemiyorum demişti bi de düşük tehlikem vardı ama son gittiğimde bi sıkıntı olmadığını söyledi bakalım 2 hafta sonra kontrol var gidince soracam inşallah
poyrazin_annesi28 symozdag İlk muayeneye gittiğimde idrar ve kan vermiştim. 12. Haftamda ikili tarama + kan testi ve yine idrar tahlili yapıldı. Siz gidince sorun isterseniz hani hiç kan idrar vericek miyim diye