Daisy0000 Ftma4646 Tabiki de normal,herkes istifra edecek diye bir kaide yok..Hatta bunun için şükretmelisiniz.
Aleynaerayy22 Ftma4646 evet bende öyleydim midem çok bulanırdı ama bir türlü kusamazdim sadece bir kez kustum oda mide yanmasıyla bulantı bir olunca oldu 30 haftalikkenw
kbra19 Ftma4646 bende 8+1 haftalığım 3. Gebeliğim ilk ikisinde her sabah boş mideyi isrifra ederdim Bunda sadece 3 kez kustum ama nerdeyse sürekli mide bulantım var
Ftma4646 Daisy0000 diğer iki kızımda 5 aya kadar istifa etmiştim.simdi bunda etmeyince içimde kötü bir his oluşmuştu o yüzden sordum.ve çok rahatladım verilen cevaplar la😘
Ftma4646 kbra19 benimde aynen 3.cu gebeliğim.digerlerinde 5 ay boyunca istifa ettim.ikiside kızdı .acaba bu erkek mi ondanmidir diye düşünüyorum şuan😁
Aleynaerayy22 Ftma4646 aynen öyle canım aklımıza takilanlar konusunda cok yardımcı oluyorlar herkes sağolsun 🥰
Patricia Ftma4646 31. Haftamdayım hiç kusmadım midem dahi bulanmadı. Genelde erkekler bu şekilde oluyor. Cinsiyeti belli mi?
Ftma4646 Patricia hayır cinsiyeti belli değil.bundan önce iki doğum yaptım ikiside kız.5 aya kadar istifa etmiştim 9 hafta 4 günlüğüz