Deletedmom_79 Kızlar ellerimde sulu egzama var bazen çok azıyor kremi sürmem gerekiyor hamilelikte kullanılması sakıncalı ama aşırı mecbur kalıp kullanan var mı? 6 haftalık hamileyim nasıl dayanıcam bilmiyorum
mavipapatyaa Deletedmom_79 dermovat kortizon içerikli ve cok agir bir merhem. Bildigim kadariyla gebelikte kullanılmıyor. Bence doktoruna danış oyle kullan
Eminebysll Deletedmom_79 Bende de egzama var ellerim çok kötü olmuştu, doktor teyzeme danışarak “ excipial lipo krem” aldım. Eczanede satılıyor normal sıvı krem gibi Hamilelikte zararlı olduğunu sanmıyorum, 36 haftalık hamileyim hiç zararını görmedim
EU__1718 Deletedmom_79 bende kullandım bi kere kullanmam yetti çok şükür.benim boynumda sırtımda falan çıkmıştı.doktor yazmıştı çok kullanmamaya çalış dedi.Allahtan fazlasına gerek kalmadı
Deletedmom_79 mavipapatyaa biliyorum sürmek hiç istemiyorum ama kurtulamadım bir türlü hep aynı yerden nüksedip dağılıyor sulu şekilde çıktığı için 2-3 gün içinde çok fazla yayılıyor patlıyor yara oluyor sızlıyor elimi suya değdiremiyorum 😔
selinkaradag Canim bende de ayni sorun var. Ben dermatologla görüştüm. Momecon %0.1 krem ve fito 50 mg krem verdi. Bu ikisini bir hafta sürüp bir hafta ara veriyorum. Gün içerisinde nemlendirmek için de bioderma cicabio krem önerdi.