Sule9191 fatiss yani aslında hiçbirimiz dört dörtlük yazmıyoruz ama ben bile göre yapılan hatalara çıldırıyorum 😅 Yok öğretmen değilim o zaman daha takıntılı olurdum sanıyorum ki 😅😅
fatiss Sule9191 bende kpss surecinde takmistim aslinda kpss tayfa olunca aramizda espri konusu olmustu bu mevzu 😂 bir ara algi vardi ya kpss ciler ya da turkceciler takintili diye . Mizah olsun diye sordum art niyetim yok bu arada 😁
Mavikalem fatiss Yorumuna laf ettiğin de sana yazmadı sen niye cevap veriyorsun ki ? Önce kendi yaptığına bakıp sonra başkasına soru Sor ? Tıkandın cevap veremedin dimi ?
Sule9191 fatiss Anladım siz öğretmen misiniz ? 😇 evet gerçekten ama insan takıntı haline getiriyor bir de kpss dolayısıyla sürekli oku test çöz derken anlarım yani 🤣
fatiss Sule9191 ogretmenim ama turkceci degilim . Ve hic bir zaman yazim yanlisi sorularim dogru cikmaz di 🤣
Mavikalem BEAUTY28 😂😂😂 1,5 bir buçuk demek 1,5 aylık bir buçuk aylık demek 1 yaş 5 aylık demek başka bir şey 1,5 aylık demek başka bir şey. Bu dünyanın her yerinde aynı 😂😂 bunda da azeriyim ondan yazdım gibi saçmalık deme
Bade0022 MasalAtasoyy bende yükseklisansa hazırlanıyorum 2 üniversitede okudum hiçte pişman değilim hayal ettiğin ne varsa gerçekleştir hiç birşey buna engel değil
Rapunzelinanasi MasalAtasoyy bebeğim 2 aylık ve seneye ben de başvuracağım 😂 ilerde de tekrar sınava hazırlanıp psikoloji okumak istiyorum ama son dediğimi yapabilir miyim emin değilim 🫣
chicharitoo MasalAtasoyy ben de yüksek lisansa başladım vizeler bitti hatta 28 haftalık gebeyim. Zor mu gerçekten zor yoruluyor insan. Bazen pişman oluyorum kendimi ne yordum bu kadar diye. Ama sonra düşünüyorum sonra yapmak daha zor olacaktı. O yüzden devam :) umarım biter tabii kolaylıkla🫣