Esenturgay Merhabalar ben 8 haftalık hamileyim aslında okul öncesi öğretmeniyim çocuk gelişimi hakkında bilgim var fakat kendimi geliştirmek adına hamilelik döneminde hangi kitapları okumamı tavsiye ederseniz ? İlk çocuğum heyecanlıyım ve ona yetebilmek istiyorum belgesel flim kitap önerilerinizi bekliyorum 🖖😍💋
esradgn123 Esenturgay Çocuk Eğitimi Montessori Metodu kitabını okuyorum şimdi Çok akıcı , yöntemini kendi yaşadıkları üzerinden anlatıyor 🤓
Summerwine Esenturgay ben şu an danimarkalılara özgü ebeveynlik kitabını okuyorum mutlu çocuk yetiştirmek ile ilgili☺️
Elif927 Esenturgay Canım çocuk dr. Elif Çakıra başladım bence çok bilgi veren kitap beğendim akıcı geldi
GY1994 Bende 12 haftalık hamileyim 2 tane kitap aldım daha elime ulaşmadı sabırsızlıkla bekliyorum😊 hamilelik, doğum ve bebek bakım kitabı diğer kitap ise bebekler ne ister genel olarak tavsiye edilen kitaplar ama bakalım verimli olucak mı bilmiyorum😊
Elif927 Summerwine Bak bak 👀 bi post açtım okuyup akılda kalanları paylaşalım ilgimizi çeken senide beklerim 😂