Mariaisa Kızlar boğaz ağrısı için kullandığınız birşey var mı? Galiba yatamayacağım bugün çok kötü boğazım hapşırmaktan artık nefes alamıyorum 😪😓🤧😷
Candy_liz Mariaisa canım ballı limonlu sıcağa yakın ılık su ve çay çok iyi geliyor.. bol bol c vitamini al, mandalina, portakal, kivi ye.. tuzlu su ile gargara yapabilirsin.. Sirkeli su içebilirsin.. Benimki bunlarla baya düzelmişti..
useyma Mariaisa bende gribim canım doktora gittim bugün hem kontrolüm vardı denk geldi..boğazlarım için CISTUS AntiVirus Pastil (enfeksiyon blokeri) verdi ballısını al dedi.🤧😷 bu pastili almadan önce sende doktoruna danışabilirsin...(ilaç önerisi değildir.❌)
Annemmmmm Mariaisa bende dunden beri cekiyorum bogazimin agrisi kullagima vuruyor hastaneye gittim gebe oldugundan dolayi hic bisey yapamayiz dedi limonu bi su bardagina sık azicikta tuzdsn karabiber at o biraz söndürüyor
Mariaisa Candy_liz o kadar çok yapıyorum deniyorum ki hiç bi faydası yok daha da çoğalıyor sanki ağrım
useyma Mariaisa daha alamadım ki bende😔 çalıştığım kurumla anlaşmalı eczane yoktu hastane çevresinde direk eve geldim eşim işe gitti..eşimi bekliyorum birlikte çıkcaz onun iş çıkışı🧐şuan izinli evde yatıyorum😞
Melissssa Mariaisa valla ben de iki gündür mahvolmuşum boğaz ağrısı ateş üstüne korkunç bir baş ağrısı gözlerimden yaşlar akıyor ağrıdan uyuyamıyorum her şeyi yaptım nane limon portakal suyu çorba çay viks sürüyorum artık biraz o iyi geliyor
Mariaisa Melissssa ayyy bende yaptım herşeyi ama faydası yok uyumadan parol içiyorum bi tane biraz yatışıyor sanki