momysss Aynı postu 3 keredir açıyorum kızlar kimse yazmıyo bacak arasındaki iki kemiğin cinsiyetle alakası varmıdır?
momysss Mustafayigitvebeytugannesi evet bi görsel daha var orda da bacak arası boş ama şu iki kemiği gördün mü canım o nedir acaba biliyomusun
Mustafayigitvebeytugannesi momysss canım bebek yattığı yerde bacaklarıni toplamış kendine doğru sanırım 🤗
momysss EfnanUmay23 amin canım tek duamız o 🤲🏻🤲🏻 Ama cinsiyette böyle merak ediyoruz işte öğrenemedikçe merak çoğalıyo😁
EfnanUmay23 momysss kac haftalık oldunuz 😊 bende öyleydim sürekli başka ultrason görüntüleri ile kıyas yapıyordum hangi cinsiyete benziyo die 😀😀
momysss Mustafayigitvebeytugannesi yok yok o değil ortada 2 tane nokta olan yan yana😁 keske isaretleyip paylaşsaydım:(
momysss EfnanUmay23 mart ayında bi oğlum oldu şimdi onun cinsiyet 12. Haftada direk belli oldu şuan 13 haftalık hamileyim 12 de de 13 de de gittim belli olmadı kızdır diye düşünüyoruz çünkü oğlumuzda direk pipi belliydi🥰
EfnanUmay23 momysss Allah bağışlasın sağlıkla doğsun inşallah minik.Gonlunuzden geçen neyse nasip olur inşallah ☺️