guzelanne01_ Kızlar ben adanalıyım doğal olarak şırdan ve mumbar aşkımız🙈🙈Ve canımmm acayip istiyor mumbar 8 haftalığım siz doktorunuza sordunuzmu bunun içinde yazmak istemiyorum doktoruma ama aşırı canım istiyor ben kendim yapacam
Zuzu6901 guzelanne01_ 27 yasimdayim bu zamana kadar ağzıma şırdan almadım Adanalı olmama rağmen. Ama hamilelikte deli gibi canım istiyordu doktorum bana yasak dedi sakatat ürünleri ciğer vs. Şuan 33 haftalik oldum hala istiyor ama daha sormadım doktora. Bu zamana kadar tuttum kendimi dogurunca da yiyemem herhalde 😂😂
qwerty2 guzelanne01_ abartılmadığı sürece her şeyin yenmesi taraftarıyım ben. Doktor özellikle şunu yeme derse neyse ama her gün tüketilen bişey değil sonuçta. Ben de ciğer severim. 34 haftalık hamileyim. 3-4 kere yedim. Canımızın çekmesinden daha iyi benceö
guzelanne01_ Zuzu6901 Aa Adanalı olupta yememek🙈🙈🙈Benim kızımda yasaktı düşük tehlikem çok yüksekti şuan aşırı canım istiyor normaldede severim deli gibi yemek istiyorum doktora sordunuzmu siz
guzelanne01_ qwerty2 herşeyde evet kAtılıyorum ama sakatatlar özellikle mumbar biraz tehlikeli gibi🤷🏻♀️🙁
1erkekkannesiiii guzelanne01_ benim doktorum kesinlikle yasakladı ama doktorunuza söyleyin kendiniz yapacaksanız iyice temizler pişirirsiniz belki izin verir☺️