Alimenur 16 Eylül son adet tarihimdi o şekilde hesaplandığımda şuan 10+3 gözüküyor ama ultrasonda bir hafta geriden geliyo Ben şuan 10+3 müyüm yoksa 9+3 mü Sizce?
Zeynep_alya Alimenur evet yakalar benimde ikili test icin gittim haftada adet tarihe göre 13+3 du ultrasonda 12+4 çıktı geçen hafta gittimde adet tarihine göre 16+0 ultrasonda 16+4 çıktı haftası ile uyumlu dedi doktor
Ceyo93 Alimenur valla 2 hafta geriydi geç döllenme dediler şimdi de 37+6 hamileyim 39 40 hafta çıkıyo ölçümlerde
yagizegemom Alimenur benimde 2 hafta geriden geliyordu resmen ama 15. Haftadan sonra normale döndü şuan 22+1 deyiz🌸🐣
Alimenur Zeynep_alya ben o zmn şuan 10+3üm deil mi Bir hafta geride olduğu için küçük gibi görüyodum haftaya ben 3.aya mi gireceğim cidden🥹
Zeynep_alya Alimenur 10+3. Cnm evett son adet tarihine gore 3 ay olacak masallah Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin 😊
Alimenur Ceyo93 bir kere kontrole gidebildim daha bir daha gitmedim kafam karışıyodu hangisini söyleyeceğimi şaşırıyodum
Bernnnaaaa Alimenur belki yakalar belki öyle gider benim de 3 gün büyük görünüyordu doktor adet tarihimi bile 3 gün önceye yazdı değişmedi böyle gitti 35.haftadayım