Kızlar ilk gebeliğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Şimdi yeniden hamileyim ama içimde hep bir korku var yine aynı şeyleri Yaşar mıyım acaba diye. Bunu engellemem imkansız. Her hareketimden şüphe kapıyorum. Bugün hapşırma geldi tam hapşırırken kasıklarıma bi sancı saplandı. Bi kaç dakika sürdü sancı. Acaba tehlikeli mi daha önce bunu yaşayıp bebek kaybeden oldu mu? 😔
Gebeliğin ilk dönemlerinde hapşırma
Hapşırık ve öksürük gelince kendini topla biraz bacaklarını karnına doğru çek tamam bebeğe bişey olmaz ama benimde başıma geldi birden çok yüksek hapşırık gelmişti sandım ki kasiklarim yırtıldı ve gün boyu kasık sancısı çektim dikkatli olmak lazım doktoruma sormuştum zararı olmaz dedi ama benim içim rahat etmedi artık hep öyle yapıyorum kendimi toparliyorum hafif bacaklarımi çekiyorum
Ss03 canım hiç kötü düşünme bende hapşurduğum zamanlar kasıklarıma ağrı giriyodu şimdi de ara ara oluyo normal o, şakın hapşuruğunu tutma kendini sıkma
Gulsum2308 ya korkudan hapşırma bile kaçtı 😓
Ss03 yok olmadi ama kramp sancısı çok oldu birden hapşırinca korkmuştum ama dinlendim hep
Ss03 canim hapsirmayla çocuk düşseydi ben dusururdum emin ol. AlerJim var ve ilaç kullanamiyorum. Bi başladı mı 10 kere hapsuruyorum ve dediğin gibi kasiklarima bıçak saplanıyor sanki. Bebek büyüdükçe azalıyor ama o acı. Şuan 30 haftaligim . Doktora sormuştum ilk zamanlar bişey olmaz demişti.
2 yıl sonra
Merhaba
Aynen bende sizin gibi ilk hamileliğimde kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. Şimdi de ben korkuyorum. bende 1 aylık hamileyim. Normalde hapşırınca bende de ağrı oluyordu. Ama bu gün hapşurdum ağrı olmadı. :( BİŞİ OLMAMIŞTIR DEĞİL Mİ?