Ben de 29 um 14 Şubat doğum görünüyor nasipse. Son bir haftadır doğumla ilgili korkular yaşamaya başladım bu zamana kadar iyi geldim de şimdi gözümde büyüyor ilk hamileliğim. Yatarak geçiriyorum maalesef yürüyüş vesaire yasak yanımda da eşimden başka kimse yok biraz zor oluyor ama çok şükür bebeğimiz iyi oldukça mutlu oluyoruz. Dün bebek arabamız geldi iyice heyecanlandım. Bebek eşyalarını koyacağım komidini düzenini vesaire halletim kıyafetleri yıkaması ütülemesi kaldı. Annem gelince yaparım diyordum ama o da tam net değil. Bugün doktor kontrolüm var bir ay oldu oğlumu görmedim heyecanla hem onu bekliyorum hem doktor doğum tarihi hakkında belki yorum yapar diye bekliyorum. Park yatağı kıyafetleri arabasını bu kasım ayında tamamlandık geriye ıvır zıvır şeyler kaldı tabi o ıvır zıvır da bir hayli tutuyor. Evden çıkamadığım için internetten alıyorum her şeyi. Çocuğum benim tarafımın da eşimin tarafının da ilk torunu ama pek heyecan ve destek yok gibi yine de ben güzelliklere odaklanıp bu riskli gebeliğin keyfine varmaya çalışıyorum kendi dünyama odaklanıyorum. Zaman yaklaştıkça hem mutluluk hem heyecan hem korku artıyor 🌟🙈👶🏻