EfnanUmay23 Mrb kızlar bugün tetanoz aşısı yaptırdım.Mide bulantısı başladı . Normalde bulantim olmaz gebeliğin ilk haftalari olmuştu sadece onun gibi birsey tekrardan.Sizde de olmuşmuydu . Bu durum😔
1erkekkannesiiii EfnanUmay23 hayır canım 2 dozda da hiçbir etki yaşamadım. o bulantı gebeliktendir bence çok rahatsız hissedersen kötü olursan acile görün yine de canım
Cey-cey EfnanUmay23 bende geçen hafta oldum cok yoeum okudum bi kaç kisi dısında yazan olmamıstı bendede mide bulantısı yaptı ama istifra etmedim saat bası kolunuza 5/10 buz uygulaması yapın bişeye yarın buz küpünü devrisi güne mide bulantım geçti benim
EfnanUmay23 1erkekkannesiiii 24+2 haftalık olduk sadece ilk haftalarda bir iki defa bulantım olmuştu sinra hiç olmadı ondan aşıya bağladım bende geçmez ise gidiym tşkler canms🥺
Cey-cey 14 ü sabah vuruldum 15 i öglene kadar geçti yarım parol içtim bi dus aldım ilk gğn benim atesimi biraz cıkarttı benim 35 veya 35.5 geçmez atesim 36,5 37 falan oldu o bile etkiledi beni
Cey-cey EfnanUmay23 bilemiyorım normal mi ama banada yapmıstı bulantı Bakım cok rahatsız hissederseniz acile falan gidin