prenses_annesi12 https://imgyukle.com/i/JajovP Kızlar böyle bir mesaj geldi ödemem gereken herhangi bi yer yok dolandırıcı olabilir mi bu mesaj gönderen kişide AV.M.YAYALAR DİYE Bİ NUMARA
Deletedmom_103 prenses_annesi12 dolandırıcıdır canım muhtemelen. E develetten adına icra dosyası açılmış mı bak. Eğer hiç bişey yoksa umursama
nurtanesiiii prenses_annesi12 ayni mesaj bana da geldi aradim ve açan bayanin üslubu o kadar kötüydü ki avukatlık burosuyla alakasi yok şikayet ettim ben inanmadım yatirmadim parayı belki ailemden biri inanıp yatirirdi
BBuseY prenses_annesi12 dolandırıcı canım bana 5000 kira borç geldi ödemezseniz bilmem ne dedi 32.000 borç geldi 😃😃😃 3 sene geçti üstünden şimdiye 120.000 olmuştur 😃😃ne dosya numarası var nede geri arayınca açıyorlar
Happymomeda 🤣🤣 bu postun 2 üstünde de baska bi kadına sahte avukat msj atmış tabi kadin inanmamış çünkü dolandırıcı 🤣 ayy bu aralar baya dolandırıcılik yükselmiş
prenses_annesi12 Happymomeda ahh sorma gördüm canim onada bu tarz mesaj gelmiş nedir bu dolandırıcılardan çektiğimiz bı bitmiyorlar
nurtanesiiii Birde şey diyolar internetten bişey almışsınız kapıdan geri dönmüş satıcı zarara uğradığı için size icra dosyası açmış diyor allahtan trendyoldan başka biseyden alışveriş yapmıyorum