Dilaraa23 22+1 de 3 lü tarama testi için geç mi oluyor randevumu o zamana verdi doktorum bi arkadaşta geciktin dedi ilk gebeliğim bilgim yok fazla size sormak istedim.
CmreKsidar Dilaraa23 geç mi bilmiyorum ama bana 15+6 da 4’lü tarama 12 de 2li tarama yapmıştı doktorum 3’lü olmadım.
1erkekkannesiiii Dilaraa23 geç olmuş ama yaparlar mı bilmiyorum. Detaylı ultrason yaptırdınız mı? Onun haftası 20 çünkü
Dilaraa23 1erkekkannesiiii 2 li taramaya girdim birde fetal dna yaptırdım başka bir şey yapmadı bidahaki randevunda demişti.
1erkekkannesiiii Dilaraa23 fetal dna yaptıysanız diğerlerini istemesi saçma olmuş. Bir sorun mu çıktı? En neti zaten fetal dna
Dilaraa23 1erkekkannesiiii bi sorun çıkmadı çok şükür ama gittiğimde yine kan falan alıyor yani bende anlamıyorum gereklidir diye bir şey demiyorum
1erkekkannesiiii Dilaraa23 o iyiyse diğerlerine gerek olmuyor benim doktorum öyle demişti yani. Yine bilmiyorum tabi her doktor farklı
Seas Dilaraa23 fetal dna yapılınca 3lü ve 4 lü tarama yapılmıyor gerek yok çünkü verilen randevu detaylı ultrason içindir. Bende 2li ve fetal dna yaptırdım. Sadece detaylı ultrason olacak, merak etmeyin her sey yokunda