gamzeliyarim28 İstanbul Avrupa Yakası’nda Var mı böyle bir hastane acaba kızlar? Bir de Detaylı ultrason ile renkli ultrason aynı şey mi acaba?
Prenses34_annesi gamzeliyarim28 Avrupa yakasında var mı bilmiyorum ama detaylı ultrason ile renkli ultrason aynı segil renklidir bildiğin bebeğin siyah değilde renkli halini görüyorsun detaylıda beebgin idrar torbasına varana kadar incik cimcik bakıyorlar kemiklerine midesine vs vs🥰
hayalperest2310 gamzeliyarim28 Şişli Etfal de yaptırdım ben canım detaylı her bir organına bakılıyor renkli daha net belirgin siyah beyaz degil
sumosbaby hayalperest2310 detaylı ultrasona alttan mı bakıyorlar yoksa göbekten mi bende yaptırıcam ama nasıl yapılıyor bilmiyorum
gamzeliyarim28 hayalperest2310 hangi doktor ve hangi yerleşkesinde acaba? Seyrantepeyde pek işlem yapılmıyor sanırım. sarıyerde mi baktirdiniz
Dillosss Canım halk arasinda detaylı ultrasyona renkli ultrasyon da deniyor devlet hastanelerinde renkli ultrasyon olarak bakılmıyor siyah beyaz bir şekilde bütün organlarına en ince ayrıntısına kadar bakılıyor ikiside aynı şey özel hastanede detaylı ultrasyona renkli bir şekilde bakılıp öyle veriliyor ultrasyon fotografi ama devlet Hastanesi’nde siyah beyaz oluyor ve ultrasyon fotografi çoğu devlet hastanesi vermiyor
Dillosss hayalperest2310 devlette mi baktirdiniz da renkli ultrasyon aldınız çoğu devlet hastanelerinde verilmiyor cam sakurada yaptırdım orada siyah beyaz veriliyor Zeynep Kamil Hastanesi’nde de öyle imiş siz hangi hastanede yaptırdınız