Allahkahretmesin1 Kızlar 3 gün önce başladım bu ilaca yatmadan önce 2 tane içiyorum ama çok halsiz bırakıyor beni sanki hiç uyumamış gibi uykum geliyor ama yatsam da uyuyamıyorum gün içinde siz nasıl çözüm buldunuz ya da bulabildiniz mi
Hznpla Allahkahretmesin1 ben kullandım çok iyi geldi bulantıya bire bir ama ben bir tane içiyordum korktuğum için sende öyle deneyebilirsin. Kesmezse bulantını ikiden devam edersin🤗
Aaaysee Allahkahretmesin1 bende senin dediğin gibi kullandım canım ve aynı şikayet o ilaç zaten çok halsizlik uyku hali yapıyor ama yapcak bir sey yok ya bulantıyı çekeceksin ya halsizliği 🥲
Allahkahretmesin1 Hznpla doktor direkt yatmadan 2 tane dedi diye o şekilde başlamıştım valla öyle halsizim ki mutfağı toplayacak dermanım bile yok bu gece içmeyi düşünmüyorum veya 1 tane içeyim bakalım nasıl olacak
Allahkahretmesin1 ezgikrby valla böyle devam ederse bırakmayı düşünüyorum artık 😂 öğlen yatak odama gittim makinaya çamaşır atayım diye neyse dedim biraz uzanayım öyle atarım daha yeni çalıştırdım makinayı 😂😂 oturduğum yerden kalkamıyorum
Allahkahretmesin1 Aaaysee halâ kullanıyor musun ya oturduğum yerden kalkamıyorum resmen duşa gireyim diyorum sabahtan beri daha giricem 😂😂 valla evde biri olsa ona diyeceğim kalk da beni bi yıka diye 😂
ezgikrby Allahkahretmesin1 ben hiç bırakamamıştım midem felaketti yani 5. haftamdan 25’e kadar kullandım alışırsın ama hap iyi yani
Aaaysee Allahkahretmesin1 😂 doktoruna söylersen bide kan değerlerine baktir canım düşüşteyse de çok yapiyor halsizlik,ben 12.haftadan sonra bıraktım çok şükür olmadı daha
Allahkahretmesin1 Aaaysee yarın sağlık ocağına gidicem aşko ilk kan testleri için orda çıkar herhalde varsa bir sıkıntı
Ledeyna21 Allahkahretmesin1 bende 9 ay kullandım ama hiç böyle bi etkisini görmedim aksine onu kullanmasam kafam yerden kalkmıyordu kusma bulantıdan
Allahkahretmesin1 Ledeyna21 bulantım kusmam oluyordu ama bu kadar halsiz bırakmıyordu beni şu an hiç bulantım vs yok ama aşırı halsizlik var
Ledeyna21 Allahkahretmesin1 hiç yaşamadığım içi bilmiyorum bak internetten yada perspektifinden yan etkisi olabilir
yanlisanlamaama Allahkahretmesin1 zamanla azalıyor ilk başlarda göz kapaklarımı bile kontrol edemiyordum 😀 şimdi arada uykum geliyor br saat uyuyorum kendime geliyorum 😀
Allahkahretmesin1 yanlisanlamaama ilk kullandığım gün 10 da uyandık kahvaltı falan ettik 12 gibi uyumuşum bir gözümü açtım akşam olmuş yemek yedikten sonra utanmasam tekrar uyuyacaktım 😂😂😂
birpatiningolgesinde Allahkahretmesin1 bu anlattıgınız şikayetler gebelikle alakalıdır bence ilacın öyle bir yan etkisi olmuyor 😇
Allahkahretmesin1 birpatiningolgesinde ilaca başladıktan sonra böyle şeyler yaşadım ondan öncesinde böyle halsizliğim yoktu ilacın kutusunda ve prospektüsünde yazıyor zaten ilacı aldıktan sonra araç ve makine kullanmayınız vs diye
yanlisanlamaama Allahkahretmesin1 😂😂😂akşam saat 6da yatıp ertesi gün öğlen 12de kalkmıştım 😂😂 acıkmasam daha da uyurdum valla 😂 insana felç iniyor resmen ama geçiyor azalıyor etkisi araç kullanıyorsanız çok dikkat edin 🤍
zeyneppp001 Allahkahretmesin1 bende sizinle birlikte baslamistim. Valla yedigimi cikariyodum sak diye kesti cok rahatladim. Sadece ilk gun asiri uyku yapti gozlerim kapaniyodu artik da bi daha da olmadi. Alisir belki sizin bunyenizde