zZeyneppp1 Kızlar kaç haftalık olursan kaç aylık oluyorsun 😂biraz soru tarzı saçma oldu ama örneğin 28 haftalık kaç aylık?
SercinOzel zZeyneppp1 altı buçuk aylık bebeğiniz hatta 1 gün geçmiş buçuğu 🥰 196 günlük sağlıkla kucağınıza alın inşallah
femme zZeyneppp1 4 hafta da doldukca ay doluyor , üstüne sayarak hafta hafta devam edıyorsunuz 4+1,2,3,4,5,6 bıtınce 5 haftalık …. 6 hafta ………7 hafta ……….. 8 . hafta sonrasında bu 2 aylık demek oluyorrr :) ben böyle bılıyorum :)
relativy Kaç haftalıksanız 7 ile çarpıp gün sayısına ulaşırsınız bu sayıyı 30a bölünce de ay sayısına ulaşırsınız:)
CmreKsidar relativy ama bende şunu merak ediyorum ben suan 21+2 yim yarın 150 günlük oluyor 150 gün 5 ay yapıyor. Ama 4+8 diye hesaplandığında ay 28 yapıyor yani eksik gün oluyor 30 günden hesaplamak gerekmiyor mu
Siyahdnz femme benım de bu sabah cok bulantı oldu kusamadm da birazdan kalp atışı ıcın gidıcem heycan var
femme KumsAlyaa bugun tam 6 haftalik olduk 2 hafta sonra gidicem kalp atışı için , erken bence daha Siz gittinizmi
femme Siyahdnz ayyy cok heyecanlı , ınsallah , mınık kalbını duyarsınız hayırlısı ıle :):) kaç haftalık oldunuz pekı :) o bulantılar bende de var .sss ama kusamıyorum :D