Havvamom 4+3 hafta da değer 2440 ne zaman kese ve kalp atışı için ultrasona gidilmeli ve Adana özel veya devlet hastanesi olabilir doktor önerisi alabilir miyim ?
guzelanne01_ Havvamom kesinlikle metro hastanesi ferat erol ben başka şehire taşındım hamilelikte yolculuk yapabilsem inan gel git yapacam o kadarki başarılı bilgili sezeryanı çok iyi☺️
guzelanne01_ Havvamom değerinde güzel geç döllenme değil bence kendi yaşadığımdan dolayı tahmin ediyorum 5 haftada keseyi görürsün 6 ve 7 bebeği ve kalp atışını görürsün bence hemen git folikasit başlarsın ferat erol çok önem verir folikasite
YagmurEymenAyaz01 Havvamom özel Adana hastanesi Muzaffer Şengül bence çok iyi bir doktor bebeği yarım saat gösteriyor her gitmemde
Havvamom İsmini çok duydum fakat yer değişikliği mi olacakmış hastane mi kapanacakmış randevuyu ancak Ocak ayına verebilirim diyor şuan nereye gideceğimiz ne olacağı belli değil dedi sekreterin doktora yazdım cevap vermedi
Hellooanne Gökmen Sukgen’e de bakabilirsiniz. Çok iyi bir doktordur. İlk hamileliğimde de ve şu an ki gebeliğimde de ona gidiyoruz ben çok memnunum şahsen 😊