Busraaaddd Kızlar aranız da sürekli sakız çiğneme isteği olan var mı benim canım aşırı derece de sürekli sakız çiğneme isteğim oluyor
potansiyelinstamom Busraaaddd mide calismamasi soz konusuysa şekersiz sakızı çiğneyin gitsin. Iyi geliyor. Benim midem çalışmayı reddedince ancak sakız çiğneyerek marşa basıyor
PSerenity Busraaaddd hem mide yanması için hem de hamile kalınca sigarayı bıraktıgım için sürekli sakız çiğniyorum 13.haftadayım yavas yavas bırakmaya çalısıyorum
3MelekAnnesiiii Busraaaddd hergun sabah kalkarim aksam yatana kadar cignerim sakizsiz asla yapamam bittiginde krize girerim ve paket daha acilir acilmaz yenisini alirim.. falim cilek aromali favorim cunku daha yogun kivami var ve patlatmasi bi okadar zevk verici😁 evde kocam bana kizmaktan baska bisey yapmiodu guzel cigne diye adamda simdi hergun sakiz cignio😁
Busraaaddd potansiyelinstamom şekersiz çiğniyorum midem çalışıyor ama her dakika çiğneyesim geliyor bazen çenem çok yoruluyor acaba bebeğe bir zararı olur mu cünkü aşırı çiğniyorum
potansiyelinstamom Busraaaddd açıkçası sakız çiğnemek bebeğe zararlıdır diye bir şey duymadım daha önce. Olacağını da düşünmüyorum tabi şahsi görüşürüm
zZeyneppp1 Ahhaaha tek ben değilmiş yok çiğneme çenesiz olur yok şöyle yok böyle diyorlar ama ben gayet memnum oğlumda gayet sağlıklı maşallah ama herşeyin çok aşırı biraz zarar cnm
sunmomy Busraaaddd bu postu gördüğümde bile suan çakkıdı çakkıdı sakız çiğniyorum kocam aşırı gıcık oluyo bana ama hep sakız cigneyesim var😂😂
Aysecan0335 Aaa süper fikir aslında benimde miğdem sanki öğütmeyi unuttu , yiyip yat mıdunda olmak zorunda olduğumdan heralde hiç öğütmüyomuş gibi hissediyorum o zaman sakız çiğniyim 😅