Ayyca 10+4 haftadayım doktor cinsiyet içinde tahminde bulundu ama tahminde bulunmak için bana çok erken sizce ?
Aysesen19 Ayyca 10+5 de benim de doktorum kıza benziyor dedi ama bence de erken bir tahmin gibi geldi hayırlısı artık
momysss Ayyca canım erkek direk belli edebiliyo ama kızı okadar erken tahmin edemez ya tahminde bulundumu
Siem24 Ayyca aslında tecrübeli doktor iyi bir cihaz ve pozisyon bu üç faktör iyi olunca o haftada belli oluyor cinsiyet . Benim 10+3 te erkek dedi 22+1 deyim erkek değişmedi
Sadiyes Ayyca valla erkekse 11. Haftada kendini gösteriyor demişti arkadaşım. Onun oğlu oldu 11. Haftada öğrenmişti.
Ayyca momysss kesin bişey söylemiyorum ama büyük ihtimalle erkek dedi bidahaki ay kontrolde uygun pozisyonda olursa tekrar bakarız dedi ama şimdi tahminde bulununca şaşırdım
Annecim58 Ayyca tahminde bulunmak için evet erken,banada 10*4de kız demişti değişmezse bugün gittim erkek olduğunu gördük 13 haftalığım
Ayyca Annecim58 bidahaki ay kontrolde pozisyonuna göre kesin bişey söylenir normalde tam net 16. Haftada belli ediyor ama büyük ihtimalle erkek dedi benim hissettiğim kızdı birden söyleyince şaşırdım çok değişik duygular 🥰
Nlnr_anne Ayyca hissettiğim gibi olmuyor bazen ben iki kız diye hissetmiştim .iki erkek dediler.tabiki çok mutluyum ama çok şaşırmıştım duyduğumda 😁