Yuncu1 @esmerella37 "#57645 merhabalar cinsiyet belli olunca yazıcam demiştim🥰 Siz erkek demiştiniz ama doktor kız olduğunu söyledi bebeğimizin ☺️☺️ Nasipte kız bebiş varmış 💜
catandgirlmom Yuncu1 off ben hiç anlamıyorum bu renkliden 😂 bizimde renkli var ama daha cinsiyet belli değil merakla bekliyorum
catandgirlmom Yuncu1 benimde gönlümden kız geçiyor kız çocuk aşığıyım ben süsleri püsleri bayılıyorum 🌸 allahım önce sağlık versin tabi ❤️
Yuncu1 catandgirlmom kız bende keşke böyle kız delisi olsaydım ya bende de tam tersi ve şuan duygularım karmakarışık herkes gider Mersin’e ben gider tersine 😩😩
catandgirlmom Yuncu1 ilk bebeğiniz mi inanın siz. ,o cinsiyeti ne olursa olsun sizin her şeyiniz olacak 😍🌸 allah inşallah erkek bebişide tattırır
Yuncu1 Mustafayigitvebeytugannesi cumartesi günü gittim doktor %95 kız dedi yanılma payı her zaman var dedi. Gittiğimde 17+4 tüm 🥰
Mustafayigitvebeytugannesi Yuncu1 inşallah kız haberi bir de ben alırım 😊 şuan bende 17+3 haftalığım 2 oğlum var 🙂
Yuncu1 catandgirlmom ilk bebeğim 🌸 inşallah gerçekten istiyorum hayırlısı böyleymiş belki beklemem gerekiyordu 🙏 çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için ❤️
Yuncu1 Mustafayigitvebeytugannesi bende erkek olmadığı için üzülüyorum insanoğlu çok garip cidden 😔 İnşallah gönlünüzden geçen olur ❤️