Ipekk_ Silik çizgiden sonra ne zamn kan verdnz kızlar Ben korkuyorum beta vermeye düşük gelirse kimyasal gebelikten korkuma ????
Smyye1B Ipekk_ Aynı günun akşamında verdim 193 beta ile öğrendim çok şükür kucağıma aldım yavrumu 5 aylık ellerinden öper 🥰😇🤍
3MelekAnnesiiii Ipekk_ bende hamileliklerimde adetimin 1 hafta gecikmesiyle test yapma geregi duydum ama dusuk sonrasiydi ve ihtimal vermiodum bide baktim silik degil baariz kop koyu 2ci cizgi vardi
melikeyldz_05 ZeynepNilDuran İlk Beta kaçtı Öğrendiğinzde ben de iki gün arayla kan veriyorm 14 le öğrendim
Ipekk_ Benim adetim 5 gün gecikt test yaptım silik be zaman beta veriyim sizce düşük rakamlar korkutuyor beklemeyi tercih edicem ama hep veresim. Var
ZeynepNilDuran melikeyldz_05 benim 6. Hafta olduğu için yüksekti, benim adet düzensizliğim vardı. Yerleşme kanamasını adet gibi kabul etme cehaletinde bulunup mide bulantılarım olunca şüphelendim. O yüzden verdiğim veri doğru olmaz.
Dilanky Ipekk_ Benim 5 gün gecikmem vardı ona rağmen çok çok silik çıktı fotoğrafını cekmek istedim orda çıkmıyodu bile aynı gün beta verdim 112 çıktı iki gün geçtikten sonra tekrardan yaptım 360 a yükselmişti şimdi 34 haftalık gebeyim ☺️☺️
Esra06e Adetim 2 gün geçmişti kan verdim negatif çıktı hale adet görmedim 8.gun test yaptm evde 2 tane silik çizgi çıktı 11 gün oldu kan vericem yarın bende inşallah hamileyimdir