Fadimekaraca Meraba ben 19.haftamdayım folikasit kullanımına devam ediyorum 19 üstü olup hala kullanan var mı Birde kan hapı hiç kullanmadım
Edafmo Fadimekaraca folikasit ilk trimesterde kullandım ben. İkinci trimesterde omega3 e ve demir ilacına başlattı doktorum
[silindi] Fadimekaraca bana doktor 12. Haftaya kadar kullanmaya devam et dedi, değerlere bakarak mı söylüyorlar acaba🧐
momysss Fadimekaraca 2 geebeliğimdede 12. Haftaya kadae folik asit 12 den sonra decavit vitamin ilacı ve demir ilaco başlandı
Leilani Ben doğuma kadar kullanacağım doktor tavsiyesi. Sadece 13. Haftadan sonra dozunu azalttık o kadar
catandgirlmom Fadimekaraca bende 13. Haftama kadar folik asit kullandım 13 ten itibaren mom vital dha diye genel bir takviyeye başladım içinde her şey var
Sadiyes Ben kullanıyordum doktorum folikasite gerek yok ocean mummy kullan dedi bana simdi onu kullanıyorum 20 gündür falan içiyorum onu işte suan 11+3 deyim. Kişiden kişiye farkedebilir tabi ihtiyaca göre doktor kullanılacakları belirler