Byrvo Gebeliğimi öğrendiğim gün daha dün gibi aklımda bugünlere daha çok var diye düşünüyordum 99 gün kaldığındada yazmıştım buraya şimdi ise 9 günümüz kaldı kızımla kavuşmaya hem korku hem heyecan var içimde 🙈👼🏻🤍
Aaaysee Byrvo sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim insaAllah Valla bana hiç dün öğrenmişim gibi gelmiyor sanki yıllardır hamileyim hfjdkdkd ki daha anca yarıladık sayılır o bile olmadı bu zmanları hiç görmeyecekmişim gibi,asla geçmiyor zaman 🥺🥺😩
09Tugba_0909 Byrvo son 2 gün ama hiç bir belirtim yok Çarşamba kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek.
Minarda Byrvo sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sağlıklı kolay doğumlar 🙏🙏🥰bizim de son 10 gün uygulamaya göre ama.daha erken gelecek gibi🤗🤗🥰
Byrvo Amin Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayi nasip etsin 🙏🏻 Beden olarak yoruldum hamilelikten sıkıldım şu son zamanlarda hareketlerim kısıtlı ama yinede güzel anne olmak böyle bir şey sanırım 🤷♀️ Sende hayırlıca gelirsin bu günlere insallah 🙏🏻💝💝💝💝
Byrvo minikoglummm bel ağrım sürekli var kasiklarima arada girip çıkıyor ağrı ishal var bu kadar belirtilerim
09Tugba_0909 Byrvo bende geçen hafta 39 da gittim yerleşmemişti şuan da hiç belirtim yok alttan baskm da yok bakalım ne olacak
Byrvo minikoglummm çok stres yapmak istemiyorum ama çevremde neredeyse hergun arayip doğurdun mu diyenler var daha 9 gün var doktor son güne kadar bekleyip sezeryan yapariz dedi hakkimizda hayırlısı olsun artik canim
Byrvo 09Tugba_0909 karnim sertlestiginde baskı cok oluyor bende hep afedersin küçük tuvaletim varmış gibi hissediyorum
minikoglummm Byrvo kesinlikle bende o şekildeyim daha 1 hafta var diyorum doğurmadın mı daha diyorlar stres yapıyorum galiba olan sancım da kaçtı
09Tugba_0909 Byrvo bende hiç öyle olmuyor benimde doktorum sezeryan ihtimalini de verdi bakalım hangisi hayırlısı olucaksa öyle olsun çünkü geçen hafta bebiş 3800 dü hatta doktorum biraz tombiş dedi belki bu hafta 4 kilo da olur eğer çatın müsait olmazsa sezeryan günü vericem dedi
Byrvo Minarda amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim insallah 🙏🏻 İnsallah hayırlısıyla gelir senin minikte 🙏🏻❤️