Busemertaden Ben mide bulantılarım yüzünden Prilam dr önerdi doktorum ve kullanmaya başladım 3 gün oldu inanılmaz bir ağız kuruluğu ve vücudumda kırmızı küçük kabarcıklar çıkmaya başladı benim gibi yaşayan var mı böyle bişey
Zeyneppp7 Busemertaden bende kullaniyrm ama yan etkisini görmedim. Bence hemen doktorunuza danışın ilacın yan etkileri belliki
aon9161 Busemertaden geceleri yatmadan ıkı tane içiyordum düzenli kullanınca işe yarıyordu ıkı ay kadar kullandım 4.ayda bulantılarım geçince bırakmıştım ağız kuruluğu halsizlik ve uyku yapıyordu birakınca bir iki gün zorladı ama sonra alıştım onun dışında bir etkisi yoktu
Mavikalem Busemertaden alerji yapmış hemen bırak. Bende mide bulantısına hiç fayda etmedi onu içince 2 dakika içinde istifra ediyordum
Aaaysee Snurbasar kullandım 1 ay ama bunları yaşamadım elhamdulillah sadece aşırı halsizlik yapıyordu,doktorunuza söylerseniz belki değiştirir belki ilaçtan da değildir ama
melegimhosgeldin1 İlk iki üç gün çok faydası oldu sonra ağızda tatsızlık halsizlik tiksinme ne arrasna çıktı faydası olmayiverdi 😥😥
Nuraysss Gece yatmadan iki tane içip deneyin. Bnde hiç bir yan etki yapmadı 28. Haftadayım hala kullanıyorum
Allahkahretmesin1 Busemertaden ben de 3 gündür içiyorum çok fazla boğaz kuruluğu ve aşırı halsizlik yaptı her an bayılacakmışım gibi
Zeynep2323 Her gün üreten kişilere dua ediyorum. Bir gün unutsam ertesi günü su bile midemde durmuyor. Düzenli kullanınca etkisi görülüyor.
Busemertaden Benim bulantımı kesti tamamen o yüzden bırakmak da istemiyorum açıkçası doktoruma sordum biraz daha kullan devam ederse keseriz dedi folic us kullanıyordum bide onu kesicem belki ondan olmuş olabilir
symozdag Busemertaden 6 haftadan beri kullanıyorum 13. Haftadayım bana mucize gibi geldi tek yan etkisi aşırı uyku yapıyor