Sultanince Doğumu yaklaşan hamişleer neler yapıyor şuan acaba 😌😂😇 biz 38 haftalığız dip köşe temizlik 🧼🌸🤷🏻♀️💕
egeninincisii Sultanince Uygulamaya göre 23 gün kaldı ama şekerimden dolayı haftaya doğuma alınacağım muhtemelen :)
Asli03 Sultanince bizde 37+5 günlük hergun hergun evi temizliyorm gelir diye 😅🙏💕 sağlıkla gelsin inşallah canm
Sultanince gvnmte daha çantamız hazır değil bizim hastane ev arası çok yakın olunca tedirgin olmuyorum 😂
gvnmte Belirti hisseden varmı kızlar 🙄 sanki hiç gelmeyecekmiş gibi 😂 karnımı gören senin daha cok var diyo. Karnım baya yukarda
Barbekusos gvnmte benim karnım için düşmüş diyorlar ben de aynaya ve fotolara baktıkça daha farklı geliyor:))
Barbekusos 38+2 cantalar hazır, temizlik yapıldı ama her gün tekrar yapılıyor :)) bugun hayatımda daha onde hic hissetmediğim şekilde genital bölgemde bi baskı belimde ve kasiklarimda agri hissettim, ama geçti hayir olsun diyerek güne devam ediyorum:)
Sultanince Barbekusos artık kanala giriyorum diyor bebişiniz gelecek genişletiyor kanalı o yüzden ağrı yapıyor çünkü bende yaşıyorum aynısını🥰
Fatmaztrk Sultanince haftaya bugün Allah’ın izniyle bebişim kollarımda 😍 temizlik hazırlık yapıldı unuttuğum birşey yoktur inşallah 🙏🏻
almilakusunannesi 36+3’teyiz bizde. Temizlik, çanta ve kişisel bakımı bitirdim allaha şüküür. Şimdi bal kızımı bekliyoruumm😇