Tugcemmmm Kızlar 21 haftalık gebeyim isim konusunda çok kararsız kaldım ekin ismini çok beğendim ama kızlara da konuluyor dalga geçen olur mu sizce aa ekin ismi kız diyen olur diye çekinmiyor değilim sizce nasıl
2Meyve- Tugcemmmm ben ekin ismini erkek ismi diye biliyorum , kız ismi hiç duymadım . Ekin ismi erkekte daha hoş bence
Giz89 Tugcemmmm 17 ekimde doğum yaptim Ekin koyduk oğlumuzun adini çevrede tabi ekim mi diye soruyorlar yok ekin diyoz kiz ismi degil mi diye soruyorlar kizda bizde hiç duymadik yani hep erkek var
Mavikalem Tugcemmmm Ekin deniz gibi unisex bir isim hem kıza hemde erkeğe olur. Ekin uzunlar diye erkek şarkıcı var
tugce_emlk Tugcemmmm ne güzel tesadüf benim adım da tuğçe ama biz kızımıza ekin ismini verdik bilinmedik bi isim olsun diye babası erkek ismi diye çok istemedi ama unisex bi isim olduğu için artık bu isimde karar kıldık sağlıkla gelsinler Ekinler :))
Tugcemmmm tugce_emlk aaa çok güzel tesadüf kızımın adı da Elizan kızım da çok istedi eşim de olabilir güzel dedi bakalım ekin olaacak mı ama son karar benim 🥰🥰😝