Mgrlkkk Kızlar 9+6dayım doktor elleri kolları hemen oluşmuş erkek bebek olduğunu düşünüyorum kız bebekler daha geriden gelişim gösterir dedi daha önce böyle birşey başına gelen var mı
Sermec27 Mgrlkkk alakası var mıdır bilmiyorum ama 2 oğlumda da o haftalarda elleri kolları net belliydi kiz bebekler nasıl oluyor bilmiyorum o haftalarda
girl_boy_annesi Mgrlkkk evet benim kızım da 9 haftalık iken et parçası gibiydi oğlum 8 haftalık iken her yeri belliydi
Aysesen19 Mgrlkkk bilmiyorum ama benim doktorum da 10 haftalık kontrol de ayaklarından kıza benziyor diye tahmin etti bakalım doğru mu çıkacak 😂
Bebekliannee Mgrlkkk tam tersi ya bence. Kızlar erken tutunuyor ve gelişimi önde oluyor. Benim kızımda 9 artı kaçtı her yeri belli tam bir bebekti.
Nilosfirarda19 ![https://imgyukle.com/f/2022/11/28/JaLBC0.jpeg] Kızlar doktorumuz kollarının oluşmaya başladığını söyledi 8+4 görüntüsü bu ,başı neresi diye sorduğumda soldaki yuvarlak kısmı gösterdi ama ölçüm neden oradan başlamamış ben mi yanlış anladım acaba bir türlü başı neresi anlayamadım 😁 ultrason resminden anlayan var mı? Çok ta önemli değil ama sadece merak ettim 🥰
Duha01 Mgrlkkk bana da doktorum sağ tarafta oğlanlar oluyor dedi bakalım 2 haftaya gidecem ne acaba merak ediyorum 🤔🤗