Leyyacvkk Mucizem_00 doğumdan sonraki gün erkenden hemşire gelir pasumanini yapar taburcu olursun ardından 3 4 gün sonra aç dedi bana kendim yaptım pasumanimi
berosunannesii Mucizem_00 bana doktorum taburcu olurken 4-5 gün sonra geleceksin dedi gittim bantı cıkardı oraya da baticon sürdü bana da aynısını al günde bir kere sürün dedi. orayı da ıslak bırakma sakın hep kuru tut dedi
Mucizem_00 Leyyacvkk banada hemşire 5 gün sonra çıkarabilirsn dedi, ama herhangi bişey vermedi sonrası için sürmek için size ne verdi
kayseres Mucizem_00 Ben hastaneden çıkarken su geçirmez bant yapıştırdılar bununla banyo yap 3 gün sonra çıkar dediler. Kendim çıkardım sonrasında birşey sürmedim kullanmadım.
Emily37 Mucizem_00 doğumdan sonraki gün doktorum pansumanımı yaptı.5 gün sonrada kontrole çağırdı o zaman kendisi çıkarttı bandı pansumanımıda yaptı.diğer günler evde günde 3 kere biz yaptık pansumanımı
egkoz Mucizem_00 ben çıkarken hemşireler çıkarttı sonra soğuk bir şey sıktılar doktor 2 gün sonra yıkanabilirsin dedi ne olduğunu bilmiyorum ama sonrasında bir şey yapmadık sadece günde iki kere baticonladık.