Bendee farabide takipliyim ilk çocuğum doğum yok ama Gülçin Güner hanımın hastasıyım çok çok ilgili iyi biri her giren 15 20 dk anca çıkıyor çok güzel ilgileniyor her şeyi sorabiliyosunuz baya detaylandiriyor ama hastaneye gelecek olursak ilk haftalarimda kanamam olmuştu dogumhaneye gönderdiler acilden bakılsın diye bı kadın tam danışmanın karşısındaki odada aramızda 1 buçuk metre ya var ya yok hemşireler doktorlar boş boş oturuyor başka şeylerle ilgileniyor kadın orda yalvarıyor nolur yardım ediyor zaten yeni evlenmişiz ilk geceden hamile kalmışım 20 gün içinde ogrenmisim daha evliliğe alismadan çocuk haberi almak kötü hissediyordum diyemem sevindim ama tuhaf geliyordu üstüne bide eşimi almadılar ben direk doğum yapan kadınların arasına girip özel terlik giydirdiler o kadını da öyle görünce ağlamaya başladım baya kötü kaldı aklımda doğumhane kısmı birisi anlattı o kişinin de ayranı yok içmeye atla gidiyor sicmaya öyle biri yok farabide bı bebeği doktor yere düşürmüş ölmüş herkese para vermiş gören herkese kızada ordaki hemşire anlatmış falan filan inandırıcı gelmedi ama öyle olsa bile başka hastanedeki doktorlarda düşürebilir oyuzden ona çok takılmıyorum inşallah iyi çok güzel hemşireler denk gelir doktorlar denk gelir eltim 3 çocuğu da orda doğurdu 2 sinde doktor hakaret etmiş gerizekali ıkın anlamiyormusun lafı falan ama evime çok yakın diye oraya gideceğim doktorumdan çok memnunum diye