kakara 91mer ben bunları tüketmiyorum ton balıgı onermedi mesela drum ve onun dışında dısarıdan yemek yememeye calıs yerse bildigin yer olsun salata kesinlikle yeme dedi bakteri vs açısından
91mer kakara banada çiğ Ege tavuk vs dokunma dedi ama ipne kaynaklımı bilmem ABur cunur yeme dedi ama ipne kaynaklımı bilmem 🤣
280322- Valla tam 1 senedir kullanıyorum 1 haftadan bırakacağım inşallah 6000 lik hemde ama daha hiç duymadım demedi yani yeme içme şunu bunu diye her şeyi de yedim içtim 👀
kakara 91mer evet onlarda var dokunuyorum valla gemen el sabunlama yapıyorum sonrasında 😂 abur cubur bana da yasak zaten insülin kullanıyorum bende tuketmek istemiyorum
elifile38 Bende oksapar kullanıyorum her gün 6000 lik ve nar yiyorum ya hiç duymadım öyle bi şey yemesem mi?
91mer Cennet hurmasında antidoksin narda oyke demiştiniz o zaman cennet hurmasıdamııı yemiyelim 😎kafalar yanıyor 🤣
elifile38 Bildiğim portakal,cennet hurması,greyfurt felandı gebelikte, nar da varmış, nar pıhtılaşmaya sebep oluyormuş pıhtılaşma olmasın diye iğne vurup nar yemek çok saçmaymış cidden, artık yemem.