91mer Kan sulandırı ipne kullananların kullandığı mg yeterlimi diye doz testi varmış o testi yaptıran yada adını bilen var mı
Nurbade 91mer d dimer testine göre ayarlanıyor,ben her ay kan veriyorum bu test için doz ayarlanması yapılıyor
Sultan4141 Knda protrombin zmani ve aktive pihtilasma zamani diye bir test yapmislardi ve kor asprin yetersiz kalmis diye 10 gunluk igne takviyesi yapilmisti
91mer Sultan4141 diğer adı benim dediğim gibi ınr ( pt ) testiymiş Siz gelenisiniz ve iğne suan kullanıyormuşsunuz öyleyse ınr testiniz sonucu suan kaç
Sultan4141 91mer bu degerlerden sonra 10 günlük igne yazdi bitti ama tekrar kor aspirine dondum simdi dogum yaklastigi icin onu da biraktirdi canim
Sultan4141 Yok canim bidaha bakmadilar benim birde tansiyondan sebep kordon damarlarinda sorun olmustu bebeklere besin guzel gitsin diye igne onemli aksatma demisti sonra cok şükür gecti duzeldi damarlari
Nurbade 91mer her ay değişiyor ve yükseliyor maalesef gebelikle beraber. Suan sınırdayım 500’deyim. Ben 6binlik kullanıyorum genetik test sonucuma ve preeklampsi geçmişim olduğu için. D dimer sınırı aşarsa günde 2 kez yapabilirim iğnemi