Gizem3544 Bebekliannee canım inan anlayamadım arkadaşın direk bacak arası fotosu olduğu için yorum yaptım ☺️
Mustafayigitvebeytugannesi yagmur089 canım sana zahmet bana da bakar mısın acaba lütfen 😊 umarım gönlümden geçeni söylersin 😂😂🤭
yagmur089 Mustafayigitvebeytugannesi kemik yapisi kiz gibi duruyor ama cikintida var erkek gibi bacim bu kac haftalikken
yagmur089 Prenses34_annesi bazi kizlar inatci olabiliyor benim oglumda 21 haftaliga kdr göstermenisti
Prenses34_annesi yagmur089 catlayalim diye yapiyolar herhalde küçücük bebişler zaten inatta varya onlarda 😂😂
Mustafayigitvebeytugannesi yagmur089 15 haftalıkken gitmiştim canım doktor bişey söylemedi göstermedi bebeğim. Şuan 18 haftalığım ama daha gitmedim. Suan ki 15 haftalıkken görüntüsü
yagmur089 Tuccceee benimde 14 unde rabdevum bakalim hayirlisi olsun gonlune gore olsun bide 5 10 dk once girmeden cikolata ye canim ozmn gosterir inşallah
yagmur089 Prenses34_annesi aynn bacim cinsiyeti belli ama bazi doktrlar soylemek bile istemiyor gelip gitsinler diye baya
Prenses34_annesi yagmur089 kesinlikle ya bizimki 12 de gördüm dedi ama emin olmak için bir dahaki kontrol diye diye çocuğun sırtını döndürdü resmen
yagmur089 Aysesen19 bi cikinti goruyorum ama ayagi mi bilemedim tam belli olmamis kzum ama erkege benziyir gibi