Tucemsiiii
Regli olmam gereken tarih 13 agustos (burada kalsin)
6 agustosta arkadaslarla eglence duzenledik ve ben kan idrar butun tahlilleri yaptim alkol alacagim diye negativ cikti ama ven hissediyordum 2 gunde 1 eşimden gizli test yapiyordum çunku artik kizmaya basladi kendini üzüyorsun diye.(bu arada ilk denememizdi zaten ben kendimi hiç üzmedim ama sigara kullaniyordum vicdanim cok sizliyordu)
Neyse velhasil 12sinde tekrar test yaptim cunku 13 ünde tatile cikacaktik alkol yüzme eglence derken yazik dedim varsa ve eger yoksa da Tampon falan alirim diye dusundum negatif cikti ben hazirligimi yaptim
13 agustosta tatile ciktik (arabayla gittik) yol boyu belim batti Klima acinca kasıklarım agrıdı sonunda gittik sonunda yine alkol alacaktik ben gece 12 de test diye tutturdum tabi regl olmayinca 😅 eşim kirmadi sagolsun eczane bulduk 2 tane aldik ve aksam yaptim ve silik cizgi cikti (hayalet cizgi) sabah bir daha test yaptim yine silik cikti alkol almadim tabii
Diyecegim o ki regl günüme kadar ne kanda ne idrarda cikmadi ve 15 inde kan testi yaptim 15 günlük gebeydim