AAd Merhabalar herkese, şimdi hamilelikte öğürtü bulantı anlıyoruz ama bu kokulara tahammülsüzlük ne olacak. Birde ben çalışıyorum gün içinde canım çıkıyor sanki hiç işinize yarayan birşey var mı 😔 nolur var deyin bişiler çözüm olsun 🤲🏽
[silindi] AAd hangi haftanızda oluyor bunlar, ben 9+5 deyim bana hiç kolu hassasiyeti olmadı daha sonradan mı oluyor acaba
hzl040823 AAd o kadar kötü bi şey ki Allah yardımcın olsun ben şampuan kokusundan bile midem bulanıyordu şükür biraz hafifledi ama tam geçmedi 20+6dan bildiriyorum😢😢
Crescent96 AAd Valla başedemiyordum😒 Ellerim, mutfak, parfüm, el sabunu, sampuan, insanlar herşey kokuyordu. Çok şükür ki şuan 16 haftadayım 12. Haftamda falan bitti..
hzl040823 [silindi] herkeste olacak diye bir şey yok ki🤣 şanslısın bence olmaması daha iyi inan hayat çok zorlaşıyor😭😭
AAd [silindi] 8+3 deyim ama 2 haftadır çekiyorum bu ızdırabı herşeyden mi insan nefret eder yemek kokusu geliyor ta içerki odadaki oda kokusu alakasız şekilde arabalarda klima dumanı dilerim ki olmaz yiyip kusmaktan bence boş böyle öğürmek çok zor 😔😔
AAd hzl040823 bende öyleyim banyolarda bazen yağmur yağmadan logar kokar ya o tatlımsı şampuan kokuları sayamicağım bir sürü şey var ve başa çıkamıyorum artık sinirlerim bozuluyor 😔 öğürmekten kuru kuru kasıklarım ağrıyor korkuyorumda bebişe bişi olcak diye 🤲🏽Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
[silindi] hzl040823 doğru ama nebileyim bana kendi çektiklerim zor gelirken burda bunları okuyunca ben bir şey çekmiyormuşum diyorum, ilerideki haftalarda oluyordur diye korktum oyğzden sormak istedim ☹️
Aysnrbtnn AAd ah bende aynı durumdayım 8+2 haftalık hamileyim 2 maskeyle dolaşıyorum binaya girerken öğürme geliyor evde hele heryer kokuyor sanki giderler kokuyor borular kokuyor kafayı yiyeceğim 😢
hzl040823 AAd bişey olmaz inşallah sonuçta elinden gelen bişey değil ki 😢😢 benimde kasıklarım acıyordu 😏
AAd hzl040823 bencede en zor zamanları👶🏽😔 hani diyorlar yiyip yiyip doymuyorum o günlere gelmek istiyorum😇 bebişimide kendimi de beslemek istiyorum keyiflice 🤲🏽
zu98yb AAd 12. Haftama kadar 5 kilo verdim koku hassasiyeti yüzünden birak yemek yemeyi su içemiyordum. Sanki evde önünden geçtiğim pencerelerin bile kokusunu alıyordum. 12. Haftadan sonra kendi kendine geçti. Ben de o surecte yanımda hep limon taşıdım 🤦🏼♀️🤷♀️ limon yedim ve kokladim🤣 bende ise yaramıştı istersen sen de bir dene canim 🤷♀️🤣
AAd zu98yb bende 2 kilo vermişim henüz , ama bebişe bişi olmuyor dimi dr lar hep çok su yok şu içilcek diyor ama imkansız sonra psikolijimde bozuluyor ona bişi olcak diye 😔
zu98yb AAd canım merak etme bebeğe birsey olmuyor ama sen yine de su icmek icin kendini zorla ben cok zorluyordum su icmek icin. Ilk 3 ayda yemek yiyemedigin icin bebişe birsey olmaz allahin izniyle ama su icmen gerekiyor 🤷♀️🥰
melegimhosgeldin1 AAd gecmiyo gecmiyo gecmiyo😒🥺 11+0 olduk bı ara azaldı dedim şimdide vde yemek pişirmek yorum ve pişirsem yiyemiyorum 😥