Seymaader Merhaba güzel anneler, son 58deyim ama hiç bir hazırlık yapamadım daha şuan taşınma sürecindeyim çünkü,tasınmadan kıyafetleri yıkamayayım dedim sizce napmalıyım? 🥲
Edafmo Seymaader canım az kalmış, bütün kıyafetleri olmasa da en azından hastaneye götüreceklerini ve ev için birkaç parça kıyafetini yıkayıp ütüle hazırla doğum çantanı
Anacemi Seymaader bende 34 haftalığım son 41 gün kıyafetleri ne zaman yıkasam bilemiyorum bende çok kararsızım 37 haftaya kadar çalışacağım doğumumu il dışında planladığım için durumuma göre il dışına gidicem 45 dklıkta olsa kendi evim olmayacak ee doğumdan önce evi yapabildiğim kadar temiz bırakmak istiyorum geri dönüşüm için neyi ne zaman yapıcam hiç bilmiyorum
Seymaader Edafmo Normalde çok iyi anlaşan bir çiftiz ama gerçekten şu tasınmak-ev bulamamak ikimizi geriyorda geriyor.Keşke şu hamileliğime denk gelmeseydi diyorum,o heyecanı yaşayamıyorum şuan en iyisi dediğiniz gibi yapmak 🥲
Busegungoor Son 28 günüm kaldı hala hastane çantam hazır değil ve bu zamana bıraktığım için pişmanım çünkü çok ağırlaştım 🥲