Tugce-1- Magnezyum ilaçı verdi doktor 21 haftalık gebeyim kasıklarımda kasılma vardı kullanan varmı magnezyum ilaçını
MaviDeranHazal Tugce-1- benim elim ayağım uyuşuyor bir iki kere düştüm hatta o yüzden vermişti evet kasık ağrılarım da oluyordu. Faydasını görüyor muyum bilmiyorum 😁
Leilani Tugce-1- bende dört haftadır kullanıyorum faydasını da görüyorum çok şükür kasılmalar falan baya azaldı
Tugce-1- Bemi MaviDeranHazal benimde böyle sag kasıgıma bıcak saplanır gibi agrı oldu yururken kalkarken sancı giriyordu .. bugum yok ama gene doktora gittim ilaçverdi
Mhrbn44_ Tugce-1- %100 gecirmiyo ara ara yine oluyor normal seyler bunlar rahim büyüyor vücut degisiyor hormonlar degisiyor artiyor bebek agirlastikca baska sikayetlerimiz oluyor oyle böyle 9 ayi tamamlamaya calisiyoruz ınsallah
Tugce-1- Leilani hayırlısıyla dogum yapaçaak kucagımıza alsak benimde böyle bıcak saplanır gibi oldu dün :/ korktum
Leilani Tugce-1- evet korkuyor insan bir de daha doğuma da çok erken diye. Hayırlısıyla zamanı geldiğinde sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza