Cdem21 Sağ tarafımdan bi anda böbreğim olduğu yerde bıçak saplanır gibi oluyor nefes alırken yürürken niye olur ki acaba sizde de oluyor mu veya
Btl7 Cdem21 bende de dünden beri aynı durum var geçen gün idrar da enfeksiyon çıkmıştı ondan diye düşünüyorum siz de bi doktorunuza danışabilirsiniz
miranmomsss Cdem21 benimde öyle oldu doğum yaklaştı diye sanıyordum kaç gün boyunca acısını yaşadım idrar yolu enfeksiyonuymuş
Aselervam_41 miranmomsss aynen bende böyle oldum hem bebek baski yaptigi icin hemde idrar yolu enfeksiyonu olmuştum ayni doğum sancısı gibiydi
VerdaY 4-5 gündür şiddetli ağrılar girip çıkıyodu dün hiç geçmedi regl sancısı gibi belime girdi önce gece de sağ böbreğim mahvetti beni, 35+4 oldum ben de. Korkuyor insan
miranmomsss Aselervam_41 ilaç aldım ama o şiddetli ağrısı geçti sadece hala ağrı var sizin nasıl geçti ne kadar sürdü
miranmomsss Aselervam_41 37+6 yım bir haftadır böyle zaten doğum yaklaştı diye ağrım var bide bu oldu çöktüm gerçekten
Aselervam_41 miranmomsss benim doktorum bana antibiyotik ve sadece 1 kerelik icilebilen suya konan bi toz yazmıştı onlari kullandim gecti ama böyle merhem kivaminda katı beyaz bi akıntı var hala bende