Aslannnn anneeylul Bende bugün 5+3 oldum cuma randevum var henüz doktora gitmedim keseyi falan girmedik folik asit tam gaz devam 😄😀
Smeyyekesik Denizanne biz de bebeğim tam göremedik sadece kese ama diş gebelik vs değil dedi muhtemelen gebelik kesesi dedi 10 gün sonda tekrar gideceğim bende kendi dr uma döneceğim ilk çocuğumda gittiğim dr a
anneeylul Tugcetokgoz Ayni sekilde benimde kasiklarimda agri bi baski oluyor bu ara.. normal sanirimm🙄
Tugcetokgoz anneeylul ya ben 3 hamilelik daha geçirdim hiç böyle ilk aylarda sancı falan olmuyordu tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum 😕
anneeylul Tugcetokgoz Surekli kesilmeden agri devam ediyorsa doktora bi danismak gerekir tabi.. Rabbim sifa versin insaallah..😊
Sezgin zerhra selaammm mayıs annesi olarak sonraki ayları görünce çok mutlu oluyorum, demekki bebeğim büyüyor kavuşma günümüz yaklaşıyor🤗🤗 sizler de bebeklerinizi sağ salim kucaklarınıza alırsınız inşallah hoşgeldiniz temmuz annişleri💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
Merveturan Merhaba kızlar, bende 7+0 oldum bugün ama dün kanamam oldu doktorum yatış verdi iğne ve serum yapıldı. çok şükür kanamam durdu bebeğimde çok şükür sağlıklıymış😊 benim gibi bi durum yaşayan var mı acaba nelere dikkat etmem gerekir tavsiyelerinizi bekliyorum🤗
Yrdlgzm Bugün 7+0 olduk kızlar 👼🏼 Haftaya salıya randevu aldım inşallah kalp atışını duyacağız. Sizlere sorum olacak herkes her ihtimale karşın 3 ay olmadan etrafa söylemeyin diyor ben sadece anneme söyledim kayınvalidem görümcemle vs kimse bilmiyor sizler kimlere ne zaman söylediniz 😋💗
Birtanesi84 Yrdlgzm ben daha kimseye söylemedim anneme bile geç döllenme oldu emin olmadan söylemek istemedim öylede kaldı yedi haftalığız
Selina Cok sukur temmuz annleri konusu acildi 6+3 olduk dr 7.7.19 dedi hayirlisiyla pazartesi gunu kalp atisini dinlemeye gidicez 😍😍
Knur_23 Selina biz daha 4+2yiz.. perşembe günü keseyi görmek için gidicez.. inşAllah o huzurlu sesi duyarsınız bian önce 😍
Naz14 Nacvess yaaa o bende de basladi dunden beri ölücem yeni oldu ama dunden beri hem bulanti hem mide agrisi yanma gibi cok kotuyum 😣😣
Knur_23 Naz14 normalde reyhanı kaynatıp içmek iyi geliyor ama hamilelik sürecinde bi zararı olur mu araştırmak gerek🤷🏻♀️