Dml_bgrc zerhra 8+6 ile burdaym çok şükür yeni yeni bulantı kusma bitti ama çok zayıfladım doktordan fırça yedim resmen🤷♀️
Ufkumm Emine1235 bende 9+2yim benim de kanamam var bana da evde yatış dedi ama maalesef ev de malum işler yemek
Hayalimibekliyorum Selam bizde 8+7 haftaligiz cok korkuyorum bende bir once kontrol vakitleri gelsin istiyorum mide bulantisi filan yok ama göğüs lerim cok sis agriyo 🤦♀️
Emine1235 Ufkumm teknolöak gerçekten bu zamanda zor 😕 umarım eşiniz anlayışlı olur biran önce insan hamileyken gerçekten çok yorgun bitkin halsiz oluyor
Ahsenserra Senaagnsdvc en yakın sizinleyiz heralde bende 5hft6gün deyim kanamam var riskli siz iyisinizdir inşallah
Aysaa12 Bizde 7+4 teyiz❣️ Temmuz gibi görünüyor bizimde hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah meleklerimizi😍 keseyi ve kalp atışını gördük doktorumuz alttan baktı. Bu cuma kalp atışını dinlemeye gidicez inşallah. Feci mide ağrılarım var benimde benim gibi olan var mı acaba ve ne iyi gelir acaba
Dikizzz Selam bende 7+2 kendim gibi inşallah bebegimde temmuz çocuğu olcak💗 benim geçtiğimiz 10 gün fazlasıyla mide bulantısı oldu yediklerimden tiksindim ama 2-3 gündür iyiyim umarim geçmiştir sizde durumlar ne 🙈 inşallah sağ salim kuCağımıza alalım bebisleri
Seher_ Dikizzz benimde 2 3 gündür daha hafif bulantilarim 8+2 benim bebeğim de kız anneleri daha çok bulantı cekiyomus erkek anneleri genelde hissetmezmisler bile bakalım bu doğru mu görücez😄
SeymaK Benim son adet tarihine göre 8 ultrasona göre de 7 haftalığım doktor geç döllenme olmuştur adet tarihine göre takip etcez dedi 🤗 Bende ne bulantı ne baş dönmesi hiç bir belirti olmadı doktora sordum olmayabilir hamileliğin rahat geçcek demekki dedi inşallah bakalım 🐣
Segucay Merhabalar bizde 7+5 olduk 💕 Allah izin verirse Temmuz doğum🙏 Mide yanması ve soğan ve et kokularına hassasiyet başladı yavaş yavaş benim gibi yaşayan var mı arkadaşlar 😊Allahım herkesin bebeğini korusun bağışlasın inş🧿❤️💕🙏