mhriban Yrdlgzm direk ikili test mi İstedi kan idrar yapıldı mı ? Önce onları istiyor bence doktorlar
Yrdlgzm mhriban kan testi 5. Haftada yaptırdı 8. Haftadaki kontrolümde 1 ay sonra gel ikili tarama testi yapacağız dedi
Bebekveben 8+5 ile bulantılarım aşırı derecede devam ediyor öyle ki 2 haftada 3 kilo verdim artık aç geziyorum bana dua edin lütfen😥
Elif5934 Bebekveben Allah yardımcın olsun canım. Ben de 7.haftadayım bulantım oluyor, devamlı hep ağzımda iğrenç bir tat, hiç br şeyden yerken zevk almıyorum. Hep bulantı halindeyim😥
Elifmeva_ Bebekveben canım bende 8+6 yım. Mide boş okunca bulantı oluyor hafif yemekler yemeye calış hamdolsun benim bu şekilde bulantım olmuyor artık
annemsii Merhaa bende 7+2 çok zor geçiyor eşimle tek yaşadığımız içinde zorlanıyorum yemek fakan dahi yapamıyorum 😒
Tugbabu5952 annemsii aynı seyi paylasıyoruz tekirdağa gelin geldm kmsem yok yemk bile yiyemiyorum yapamıyorum da cok zorlanıyorum Rabbim yardmcmız olsun
Mylifeee Elif5934 sende catlamayan yumurta kaldımı bende kalmıs ve kist olmus 6 cm bebeğime bsy olır diye cok korkuyorum daha küçücük cünkü :/
m_merve_e Merhaba 6+1 hamileyim. Pazartesi doktora gittim. Keseyi gördü yanında kanama alanı var dedi. İlaç kullanıyorum. Çok şükür hâlâ kanamam olmadı. Başına böyle bir sey gelen oldu mu. Ciddi bir durum mu bu?