Kbrelbas Göbek kordonumun tek damar olduğunu söyledi doktor 22+4 haftalık hamileyim ama bebekte kilo kaybı olacağını söyledi erken doğum riski falan dedi korktum yaşayan var mı bu durumu
Aslihanfs Arkadaşım aynı şekilde 37.haftada 2,800 gr sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi şimdi 3 aylık hiç korkma moralini de bozma Kbrelbas
Kbrelbas @Aslihanfs Maşallah Allahım sağlıklı ömürler versin inşallah bende sağlıklı bir şekilde doğururum
Kbrelbas Sureyya1 yemene içmene çok dikkat etmelisin bende gelişimde sıkıntı olur diye korkuyordum ama doktorumun 3 hastasında gözükmüş ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiş bebekleri inşallah biz de sağlıkla kucağımıza alırız
Esraliiii Kbrelbas dogurana kadar ne akdar stres altındayız ya her gitmede bir sey en iyisi hiç gitmemek
BuseMasal Kbrelbas bana da aynısı denildi. Birlikte bu süreci takip edelim isterseniz aklımıza takılanları birbirimize sorabiliriz
BuseMasal Fatosfato Fatosfato valla canım ben 7 buçuk aylığım şuan hiç bir sıkıntı yol Allah’a çok şükür ilk duyunca ağlamaktan helak olmuştum