Rabiaibrahim Erkek bebeklerde 12 haftada net belli oluyor kiz bebeklerde 16 haftada net belli oluyor canm BurcuY
CansuDemir BurcuY Oğlum olacak, 21 haftada ayrıntılıda öğrendim. Öncesinde sürekli doktora ya dötünü döndü ya da bacakları kapattı 🤣 Kız gibi filan da demişlerdi. Genelde 16-18 haftalarda net öğreniliyor kendini gösterirse.
Muhammedamine BurcuY hayır canım kendini buna şartlama 12. Haftada net belli edemez çünkü cinsel oluşumu 16. Haftada tamamlanıyor 12. Haftada ancak tahmin edebilir onuda her doktor yapmıyor ben 17. Haftada öprendim 22+3 de girdiğim detaylın ultrasondada netleşti
Rabiaibrahim BurcuY evet canm BurcuY evet canm aynen öyle benim de 12 haftalik oldu yarın doktra gidcem net belli olur eger erkkse kizsada mecbr 16 yi beklicem kizlr sakliyor kndilerini💋
deletedmom6295 oğlum 18. haftada belli oldu bunun belirli bir genellemesi yok. cinsiyet 12. haftada netleşse de duruş pozisyonuna bağlı olarak daha geç de öğrenenler var
BurcuY Ezgi14 bende tekrar kontrole gittiğimde 13 olcam bize de yorum yapar inşallah canim😍 bide sana Bişi sorcam siz benim yazdığıma cevap yazdığınızda bana bildirim gelmiyor sürekli girip bakmam mı lazım buraya biri Bişi yazmış mı diye 🙄
Ezgi14 BurcuY normalde bildirim gelmesi lazim bildirimlerde arada skinti oluyor bu sekilde malesef @adm
CansuDemir BurcuY Saklanıyor diye değil de bi çıkıntıdır pipidir göremediği içindi. Saklanan bebeğe kızdır diyenler genelde çevremdi 😂 Bir de onca test takvim vs bakmıştım,tutmadılardı. Sağlıkla kucağına al inşallah.
BurcuY CansuDemir amin inşallah hepimiz sağlıkla alaşım kucağımıza ☺️ Aslında ilk bebeğim cinsiyetinin ne olduğunun çok bi önemi yok ama insan çok merak ediyo bişiler almak istiyorum alamıyorum
baharayazz Fatmasnny kesin erkek mi demişti tahminde mi bulunmuştu birde doktora da bağlı güvenebileceğin bir doktor muydu Canım 😊 bende 14.haftamda gittim geçen gün kesin olarak erkek dedi çıkıntısını gördü baya da ultrasonda inceleme yaptı güvendiğim bir doktor ama yinede insan acaba diye düşünüyor 😄
Muhammedamine Tugba91 bana 13. Haftada kız dedi doktorum 17. Haftada erkek dedi şu anda 28+3 haftalığız erkek . 16. Haftada cinsel organ gelişimi tamamlanıyor öncesi hep tahmin
Tugba91 Muhammedamine sordum canim neye gore solediniz diye kemik yapisi dedi ama cinsel organ hic gozukmuodu daha cok minik bacaklar bile belli degildi cunku bakmadan once dediki belli olmaz cok erken demisti bakinca yuzde seksen kiz deyince sasirdik hayirlisi bakalim