Denizbetul AyeGnl forum ankarada koray diye bi pijama ve iç çamaşır mağzası var ben iki gün önce ordan aldım önü düğmeli indirimdeyi 110 lira ama hayet kaliteliydi daha uygun fiyatlı olanlarıda vardı 40 50 liraya da
Denizbetul AyeGnl lohusa pijama takımlarına baktım ama onlar çok gereksiz geldi nereye baktıysam kumaşları hep ince ve çok pahalıydı
Zeynep3535 AyeGnl canım Anteras avm de e bebek mağazasının yanında my pijama diye bi yer var çook güzel şeyler var uygun fiyatlara
Zgstgl Ben pijama takımı aldım indirimdeydi 125’e aldım kumaşı falan çok kaliteli model olarak da daha sonra rahatlıkla kullanılabilecek modeller. Bütçenizi tam olarak bilemiyorum ama bir bakın isterseniz. Lcwde de önü düğmeli pijama takımı gördüm geçen gün 60 tlydi sanırım.
Zgstgl https://www.glingerie.com.tr/820-catherines-lohusa-pijama-takim-mavi-s.html Benim aldığım model buydu
Eminea AyeGnl istanbul yolunda metro marketin yaninda celebi gross var her butceye gore takimlar tek geceligi 40 liraya alt ust onu dugmeli pijamayida 50 liraya aldim ve cok kaliteli tavsiye ederim
Glitter AyeGnl ben etlik asagi eglenceden iki magazadan aldim. Hem fiyatlari uygun hem de cok kaliteliler.